Kiropraktor Thomas Ingworsen

Smaadyrsklinikken_lilleDyrlæge Thomas Ingvorsen er eksamineret og certificeret ”animal chiropractor” fra European Academy of Veterinary Chiropractic. Han holder til på Højelse Dyreklinik, der ligger ca. 40 minutter fra København. Vi henviser ofte til Thomas ved kroniske smerter, hvor hunde og katte har brug for noget “ekstra” for at give den bedste livskvalitet. Thomas tilbyder desuden en lang række andre kiropraktiske ydelser ved haltheder, spændinger, pasgang mv.

Thomas gennemgår ved den kiropraktiske undersøgelse, gennemgås dyrets led med hovedvægt på rygsøjlen for nedsat eller manglende bevægelse og udfra dette tilrettelægges den rigtige behandling.

Thomas tilbyder desuden behandlinger inden for osteopati og andre alternative behandlingformer.

Vi har et tæt samarbejde med Thomas, således du kan føle dig sikker på, der er helhed i behandlingsforløbet. En meget vigtig del i et kiropraktisk forløb er nemlig at være sikker på, man har udelukket årsager, der taler IMOD en kiropraktisk behandling. En tæt dialog mellem dyrlægerne skal sikre, dit kæledyr er i de bedste hænder hele vejen gennem et sygdomsforløb eller en anden behandling, der kræver en eller flere tur til kiropraktoren.

www.smaadyrsklinikken.dk

Hundefysioterapeut og massør Carine Vander Borght

happy-dog_lilleCarine er uddannet hundefysioterapeut og massør. Hun er hyppigt brugt af Artemis’ patienter i forbindelse med genoptræning efter operationer. Ved mange operationer er det den efterfølgende genoptræning, der er afgørende for et holdbart langvarigt resultat.

Hun tilbyder også understøttede behandling i forbindelse med gigt, muskel og seneskader samt meget mere.

Carine har efteruddannet sig i osteopati, kranio-sakralterapi og kinesio-taping til dyr.

Din hund får hermed tilbudt en komplet vifte af behandlingsformer til bevægeapparatet, som brugt i kombination med hinanden sikrer en bedre og hurtigere virkning.

Carine har et tæt samarbejde med Artemis, således du som klient er sikret en helhed i behandlingsforløbet, hvor alle involverede parter har kendskab til, hvad der foregår.

I forbindelse med fysioterapi er det vigtigt, at dyret et undersøgt ordentligt, så Carine i sit arbejde er sikker på, der ikke er noget der taler imod igangsættelse af en behandling hos hende.

www.happy-dog.dk

Tlf. 23614787

 

Fysioterapeut og hundemassør Line Lukowski

Line er uddannet human fysioterapeut og eksamineret hundefysioterapeut ved Bente Iversen, hun udfører desuden kraniosakral terapi og osteopatiske teknikker på dyr.

Line siger: “Fysioterapi bruges som rehabilitering efter skade, operation eller alderdomsrelaterede problemer. For at opnå det bedste resultat, skal du være villig til at arbejde med din hund hjemme.

Alle hunde kan have glæde af massage, specielt den ældre hund. Massage er ofte en delbehandling i et genoptræningsforløb. Det kan have en positiv effekt på gigt, herunder hofte- og albueledsdysplasi. Massagen kan afhjælpe smerter generelt“.

Behandlingen foregår hjemme eller på klinik.

Kontakt: 27282082 eller line@hundefysio.com

www.hundefysio.com eller www.facebook/line.hundefysio

 

Dyrlæge Maja Guldborg

Screen Shot 2015-12-03 at 14.53.55Maja har igennem mange år taget en række internationale efteruddannelser for dyrlæger, som alle har med bevægeapperatet at gøre:  akupunktur (IVAS, International Veterinary Acupuncture Society), kiropraktik (IVCA) og International Veterinay chiropractic association).

Særligt en amerikansk mastergrad i funktionel neurologi, danner i dag baggrund for hendes klinik ved Haslev. Siden 2004 har hun udelukkende beskæftiget sig med funktionelle neurologiske lidelser særligt relateret til nakke, hals og ryg.

 

 

 

 

 

Hun har fået en speciel indgangsvinkel til patienterne gennem hendes jagt på at forstå nervesystemets funktion og hjernens styring af kroppen. Maja undersøger således hele dyrets funktion neurologisk og ser ikke kun på et enkelt symptom.

Min lange stræben på, at erhverve mig stor viden om samspillet imellem hjerne og krop, biomekanik og funktion, danner baggrund for alle mine behandlinger. Det er meget essentielt for mig, at få kroppen til at fungerer så optimalt som muligt, for uden funktion har vi ikke præstation, livsglæde og velvære.

Jeg forklarer rigtig meget under forløbet, det er vigtigt for mig, at ejeren har en forståelse for hvad jeg undersøger og hvordan behandlingen virker.

 På den måde bliver det et samarbejde, i starten på at få dyret fungerende igen med den rigtige genoptræning og senere om at holde niveauet ved, at styrke dens korrekte funktion.

Maja har klinik ved Haslev, ca. 1 times kørsel fra Hellerup.

Kontakt: 20310238 eller mail@majaguldborg.dk

www.majaguldborg.dk