Få syet et dækken eller regnslag til dit kæledyr efter mål!

Det kan være svært at finde tøj, der sidder perfekt, da alle hunde er forskellige. Bulldog, gravhund eller mynde? En model passer IKKE alle!

Artemis har derfor taget konsekvensen og tilbyder nu vores kunder en ny service: Specialsyet dækkener til din hund efter mål.

Hvilke mål skal vil bruge?

Et dækken sys efter følgende mål:

Omkring halsen, brystet, bugen, længden på ryggen og for hanhund mål fra hals til penis (så kalorius er fri, når dækkenet er på).

Ideelt set så kommer du forbi Artemis, så vores “sypige” Helle kan tage målene.  Desuden vil hun tage en  snak om præcis, hvad du ønsker. Skriv til Helle på hellejonssen@gmail.com og aftal en “måletid”.

Hvad består kollektion af?

Fleecetrøje: En trøje trækkes over hovedet og forpoterne kommer igennem ærmegabet. Den laves i enkelt fleece.

Fleecedækken: kan laves i enkelt eller dobbeltlag. Den ene lag kan være i soft shell, der er vandskyende.

Dækkenet kan laves med forskellige lukninger. Velcrolukning er ofte mest hensigtsmæssigt, da man så ikke kan trække det over hovedet.

Regnslag: laves i flere farver.

Specialstrik: Laves efter aftales.

 

Der kan laves hul til selen uanset hvilken type, du vælger. 

Dækken for hunde med særlige hensyn

Et særligt dækken kan sende et signal til omverdenen.

Er din hund blind?  Vi kan med særlige symboler fortælle omverdenen, der skal tages særligt hensyn.

Hunde med slidgigt kan have glæde af et varmt dækken, når kulde og vind plager. Hvis gigten f.eks. sidder i et forben i albuen, kan der sys et dækken, der præcis imødekommer behovet for varme et bestemt sted.

 

Er din hund særligt smerteplaget? Skal I være sammen med børn, der skal mindes om, man ikke skal klappe den? Et dækken med særlige symboler på kan være en måde at hjælpe børnene til at forstå, hunden skal være i fred.

Hvad koster de?

Et specialsyet dækken koster fra 350 kroner!

Hvem er “sypigen” Helle?

Helle blev i december 2018 ansat i et flexjob på Artemis.

Helle er hørehæmmet, hvilket gør det vanskeligt at passe et “helt normalt arbejde”.

Helle fortæller: “Jeg er en syglad og endnu mere dyreglad kvinde, som i mange år har arbejdet i turistbranchen.  Mit høretab indhentede mig desværre og umuliggjorde en dagligdag ude iblandt mange kolleger og klienter. Jeg skal helst være i rolige omgivelser for at kommunikere.

Nu er jeg tilkendt flexjob, og som en del af mit job, syr jeg trøjer for Artemis´ søde snuder. Jeg har haft kæledyr siden jeg var barn. Jeg har se seneste mange år haft katte, og har i dag og en internatskat i mit hjem, som styrer hendes mennesker med en jernpote ?Jeg kan ikke forestille mig mit hjem uden mindst en firbenet ven.

Dyr er så stor en del af mit liv, og det er en fantastisk chance for en dyreven som mig at få lov til at sy trøjer til alle de dejligste dyr hos Artemis i Hellerup”.

Skriv til Helle på varmhund@yahoo.com og aftalt en tid til opmåling og design!