Få syet et dækken eller regnslag til dit kæledyr efter mål!

Det kan være svært at finde tøj, der sidder perfekt, da alle hunde er forskellige. Bulldog, gravhund eller mynde? En model passer IKKE alle!

Artemis har derfor taget konsekvensen og tilbyder nu vores kunder en ny service: Specialsyet dækkener til din hund efter mål.

Hvad består kollektionen af?

Fleecetrøje: En trøje trækkes over hovedet og forpoterne kommer igennem ærmegabet. Den laves i enkelt fleece.

Fleecedækken: kan laves i enkelt eller dobbeltlag. Den ene lag kan være i soft shell, der er vandskyende.

Dækkenet kan laves med forskellige lukninger. Velcrolukning er ofte mest hensigtsmæssigt, da man så ikke kan trække det over hovedet.

Fra brugt til nyt: Vi kan også lave et dækken af din gamle oilskinsfrakke eller en ældre strikketrøje. Måske du har en flot silkebluse, der skal bruges som inderste lag?

Der sættes gerne en “applikation” oftest i form af et hjerte eller en stjerne. Det er kunne kun til pynt, men bruges til at holde på de to eller tre lag stof.

Kantebånd sys på i hånden til sidst.

Regnslag: laves i rød eller sort(andre farver efter ønske)

Specialstrik: Laves efter aftales.

 

Dækken for hunde med særlige hensyn:  Et særligt dækken kan sende et signal til omverdenen.

Er din hund blind?  Vi kan med særlige symboler fortælle omverdenen, der skal tages særligt hensyn

 

Hunde med slidgigt kan have glæde af et varmt dækken, når kulde og vind plager. Hvis gigten f.eks. sidder i et forben i albuen, kan der sys et dækken, der præcis imødekommer behovet for varme et bestemt sted.

 

Er din hund særligt smerteplaget? Skal I være sammen med børn, der skal mindes om, man ikke skal klappe den? Et dækken med særlige symboler på kan være en måde at hjælpe børnene til at forstå, hunden skal være i fred.

Hvordan foregår det?

Du skal mødes med Helle ideelt set op til tre gange.  Første gang måles hunden. Anden gang kommer Helle med et prøveklip i fleece. Her vurderes det, om det passer, og der laves hul til selen. Til sidst samles dækkenet, og der sættes kantebånd på. Herefter mødes du med Helle, der afleverer det færdige dækken.

Hvad koster de?

Et specialsyet dækken koster fra 350 kroner!

Hvem er “sypigen” Helle?

Helle blev i december 2018 ansat i et flexjob på Artemis.

Helle er hørehæmmet, hvilket gør det vanskeligt at passe et “helt normalt arbejde”.

Helle fortæller: “Jeg er en syglad og endnu mere dyreglad kvinde, som i mange år har arbejdet i turistbranchen.  Mit høretab indhentede mig desværre og umuliggjorde en dagligdag ude iblandt mange kolleger og klienter. Jeg skal helst være i rolige omgivelser for at kommunikere.

Nu er jeg tilkendt flexjob, og som en del af mit job, syr jeg trøjer for Artemis´ søde snuder. Jeg har haft kæledyr siden jeg var barn. Jeg har se seneste mange år haft katte, og har i dag og en internatskat i mit hjem, som styrer hendes mennesker med en jernpote ?Jeg kan ikke forestille mig mit hjem uden mindst en firbenet ven.

Dyr er så stor en del af mit liv, og det er en fantastisk chance for en dyreven som mig at få lov til at sy trøjer til alle de dejligste dyr hos Artemis i Hellerup”.

Skriv til Helle på varmhund@yahoo.com og aftalt en tid til opmåling og design!