Artemis præsenterer KOVALINE
– et nyt produkt til naturlig rens og pleje!

Hvad bruger vi Kovaline til?

Kovaline er et nyt naturligt produkt målrettet behandling af hudproblemer hos kæledyr.

Dyreklinikken Artemis har valgt at bruge det i klinikken, da teknologien bag produktet, ligger i tråd Artemis’ filosofi, om altid at give vores kæledyr den bedste behandling: Vi er altid på udkig efter produkter, der renser, plejer og dermed behandler dyr, således brugen af antibiotika, steroider og stærke kemikaler elimineres i størst muligt omfang.

 

På den effektive og blide facon

Kovaline indeholder et højt indhold af milde vaskeaktive stoffer, der fjerner døde hudceller, bakterier, svampe og restprodukter fra disse, der alle kommer fra huden. Kovaline er tilsat en række naturlige olier, voks og aminosyrer, der efter rensning, genopbygger og plejer huden. Kombinationen af rensning, pleje og elasticitet i éen og samme manøvre, gør det let for dyret og ikke mindst ejer at gennemføre behandlingen.

 

Hvordan?

Kovaline opblandes i lunkent vand i forholdet cirka 1 del sæbe 10 dele vand. Påfør blandingen med en BLØD svamp (f.eks. en svamp fra babypleje, eller en engangsklud) og dup væsken over området, der skal behandles. Det må gerne ”skumme”. Eventuelle skorper vil blive opløst og glide af huden med den reseterende væske. Gentag handlingen et par gange og “massér” blidt produktet ind i hud og pels, til al den blandede væske er brugt Efter sidste påførsel tør området blidt. Husk aldrig at skylle efter med vand eller anden sæbe.

 

Hvorfor?

På denne måde opnås både en rensende effekt og en plejende heling.

Kombinationen af rens og pleje har en emininent virkning på eksem, svampe, røde poter, hot spots og tør hud. I det hele taget udfordringer, hvor vi ofte bruger klorhexidin, antibiotika og steroider for at komme problemet til bunds. Kovaline er derfor et naturligt alternativ, hvis du kæmper med hudproblemer hos dit kæledyr. Tal altid med dyrlægen ved komplekse hudproblemer og hør om Kovaline kan være et alternativ til medicinsk behandling eller måske et supplement! Der findes ikke mirakelkure, men naturlig fornuft hjælper!

 

Og hvad sker der så?

Kort fortalt sker der dette ved brug af Kovaline:

 

  • Huden renses af nogle milde vaskeaktive stoffer, således døde hudceller, bakterier og svampe og restprodukter herfra fjernes i første trin
  • Herefter fungerer aminosyrer som hudens byggesten, samtidig med der stimuleres dannelse af nye hudceller – en proces, der fremmer hudens heling.
  • Kovaline indeholder lanolin, der virker bakterie- og svampehæmmende, og ligger en beskyttende barriere på huden.
  • Olierne virker fugtbevarende dybt i huden, og er med til at bevare det specifikke område elastisk.

 

 

Kovaline kommer i en praktisk beholder, der nem at dosere.

Kovaline kommer i en praktisk beholder, der nem at dosere.

 

Case om om brugen af Kovaline fra Dyreklinikken Artemis

 

Teddy, en 6-årig Bull Mastiff, til behandling på Dyreklinikken Artemis. Teddy har hele livet lidt af en furunkulose og svamp on/off i poterne.

Teddy, en 6-årig Bull Mastiff, til behandling på Dyreklinikken Artemis. Teddy har hele livet lidt af en furunkulose og svamp on/off i poterne.

"Før": Poterne var, før Kovaline, behandlet med antibiotika og steroider. Der var forsøgt svampedræbende shampoo, creme og pillekur.

“Før”: Poterne var, før Kovaline, behandlet med antibiotika og steroider. Der var forsøgt svampedræbende shampoo, creme og pillekur.

 

 

"Før": Kovaline blev vasket to gange dgl. på poterne. De ømme poter poter blev duppet tørret med bløde klude og vatrondeller. Der blev ingen anden medicin eller shampoo brugt i nævnte periode.

“Før”: Kovaline blev vasket to gange dgl. på poterne. De ømme poter poter blev duppet tørret med bløde klude og vatrondeller. Der blev ingen anden medicin eller shampoo brugt i nævnte periode.

 

 

 

Efter 14. dages brug ses en markant forbedring. Mindsket rødme og irritation og markant mindre ømme.

Efter 14. dages brug ses en markant forbedring. Mindsket rødme og irritation og markant mindre ømme.

Vintertid betydervåde poter! En trøje kan være nødvendigt for en "kinesisk nøgenhund", det er mere vanskeligt at give vovsen sko på!

Vintertid betydervåde poter! En trøje kan være nødvendigt for en “kinesisk nøgenhund”, det er mere vanskeligt at give vovsen sko på!

 

 

 

Brug af Kovaline til “vinter-poter”

Vi nærmer os vintertiden med frost og oversaltede veje og fortov. Hundepoter, der skiftevis er våde, futige og tørre. Det giver meget ofte irriterede tæer, sprukne trædepuder og røde poter med tendens til svamp. Hvis din hund har tendens til at få irriterede poter om vinteren, eller måske bare ofte “snasker” i poterne, så prøv brugen af Kovaline.

 

Ved brug af Kovaline til poterne, vil mange af de hyppige poteproblemer om vinteren undgås. Du og hunden sparres for at skulle i gang med behandling med antibiotika, svampemidler og binyrebarkhormon.

 

What to do: Bland sæben op i f.eks. en 0,5 L tom vandflaske. Hver gang hunden har været ude i det våde vejr, tøres poterne hurtigt med et håndklæde, så det væste skidt fjernes. Derefter kommes kovaline på f.eks. en blød babyvaskeklud, og poterne tørers med væsken og masseres ind i huden, proceduren gentages to gange efterhinanden – lad den sidde derefter sidde på, tør ikke det hele af igen!

 

Artemis vil gerne være med til at videreudvikle og forbedre Kovaline, således vi får et godt alternativ til typisk medicinsk behandling med antibiotika og steroider. Giv og derfor gerne din feedback på info@artemis.dk og hjælp os med at få udviklet de bedste produkter til gavn for vores kæledyr.