Nyt_hjem

Dyreklinikken Artemis vil gerne hjælpe med at videreformidle kæledyr.

Alle kan komme i en situation, hvor man er nødt til at erkende, at man ikke længere kan passe sit kæledyr. Hvis dyret er egnet til at komme ud i et nyt hjem, vil vi gerne hjælpe med at finde et match, da der er mange hensyn at tage, når et dyr skal skifte hjem.

Kontakt Artemis kæledyrsformidler Beate Bejlegaard på

beatewallentin@hotmail.com. Hun vil i samråd med Artemis og ejer forsøge at hjælpe med at omplacere dyret til rette familie eller person.

 

Feriepasning?

videreformidling_01Dyreklinikken Artemis vil gerne hjælpe med at formidle kontakt mellem mennesker. Mange familier eller personer har ind i mellem behov for pasning af deres hund eller kat i kortere eller længere tid. Der er mange familier og personer, som godt kunne tænke sig et kæledyr, men som erkender, at hverdagen ikke er til at kunne tilbyde et dyr et godt permanent hjem. Men de har ressourcerne til ind i mellem at kunne passe et kæledyr for en anden familie.

Henvend dig til Beate Bejlegaard på beatewallentin@hotmail.com hvis du enten har et kæledyr, du ønsker at finde en feriefamilie til, eller hvis du godt kunne tænke dig at passe et kæledyr. Så vil vi hjælpe med at finde det rette match til glæde og gavn for dyr og mennesker.