Vores små marsvin har behov for at blive efterset af dyrlægen en gang om året. På den måde kan mange sygdomme forebygges.

 

Hvad undersøges?

Mange marsvin får tandproblemer, da deres tænder vokser hele livet. Slides tænderne ikke i takt med de gror, kan det giver store problemer. Hvis ikke fodring og burforhold er optimale, giver det også ofte problemer for dyrene.

Ved et et sundhedseftersyn bliver dyret bliver efterset fra hoved til hale. Øjne, ører og munden med tænder kigges efter. Huden og pels ses igennem. Der lyttes på hjerte og lunger.

Hvis du har flere marsvin sammen eller overvejer at få, er der en god ide at få en snak om kastration eller sterilisation af dyrene.

 

marsvinBook en tid!

Dyreklinikken Artemis tilbyder konsultationer af de små kæledyr ved Fagdyrlæge Ingeborg Mølbak.

Ingeborg har siden 1987 været ejer af det tidligere Københavns Dyrehospital, som hun stoppede hos i 2013. Da Artemis gav hende muligheden for at blive tilknyttet os som dyrlæge, trak kærligheden og interessen for dyr højere end pensionistlivet.

 

 

Artemis er meget stolte af at have Ingeborg som en del af teamet.

Ingeborg har mere end 35 års erfaring fra praksis bag sig. Hendes store interesse og speciale er kaniner og marsvin, som hun gennem årene har en helt unik viden omkring.

Ingeborg vil være på Artemis en dag om ugen og efter behov, hvor hun tilbyder sundhedstjek af dit kæledyr. Et grundig undersøgelse hvor alle aspekter af dyrets sundhed indtænkes, så du går derfra men en ny viden om, hvad du kan gøre for at give dit kæledyr det bedste liv.

Dyreklinikken tilbyder sundhedstjek af marsvin hos Dyrlæge Ingeborg Mølbak.

Ingeborg har mere end 35 års erfaring med marsvin, så dit kæledyr er i de bedste hænder.

Tag gerne børnene med til dyrlægen.