Klokken nærmer sig middagstid. Du skal afsted til julens 8. julefrokost og gruer allerede nu for aftenen.

Hvordan kommer du i gennem endnu en omgang sild og flæskesteg? Hvordan undgår du igen at drikke hele flasken med snaps bare fordi, den er der? Og endnu værre – hvordan i alverden skal du komme igennem en hel aften med en eller anden kedelig borddame eller herre? Frygt ej.

Denne gang er du forberedt. Ikke flere kedelige samtaler om arbejdsgange og småbørn. Nu skal snakken have en over snuden, så du virkelig får en sjov aften.

Den bedste strategi er at komme med noget uventet. Helst helt ude af kontekst. Det skal være  meget upassende. En smule slutty men på den elegante måde.

Du bliver dermed nu taget i gennem nogle ”fun facts”, der til hver en tid kan redde dig fra kedsomheden og endelig gyldig stemple dig som være rablende vanvittig. Der er jo ikke noget som snuder, der kan samle og splitte en forsamling… så bare giv den gas.

Er du mand, kan du passende indlede med at kommentere din borddames fremskredne alder. Du kan jo sige, det er da pudsigt? Er du klar over, at damehunde aldrig stopper med at være i løbetid? De bløder simpelthen livet igennem, og de kan faktisk blive gravide, selvom de er meget gamle? Ja, det er jo ikke som dig – men hundene, de har det altså fedt hele livet. Er du ikke ked af, du ikke er hund? Trods du ligner en, der er gået i hundene med den billige pels.

Når du derefter går i gang med at blinke til den ældre sekretær i hjørnet, så kan du jo gå helt tæt på og spørge, om hun egentlig er klar over, at dyr har et ekstra øjenlåg? Ja, så kan man jo ”trække for”, når man bliver træt af at se ud som hende. Dyr har simpelthen et tredje øjenlåg, der kaldes for blinkhinden. Det sidder i den indre øjenkrog, og dyrene kan bruge det til at beskytte øjnene. Det er en super smart mekanisme, der på gør dyrs udsyn overlegent i forhold til os mennesker.

Vi har nok alle mødt en, hvor man er i tvivl om personen egentlig er gravid eller bare er blevet småtyk?

Den akavede situation, hvor man kigger ned og føler sig uhøflig over ikke at komplimentere befrugtningens resultat, men alligevel ikke helt har balls nok til at komme svesken på disken. Nu har du indgangen.

Du spørger bare henslængt, om hun ligesom din egen hund også er falsk gravid?

Hunde bliver ofte falsk gravide 2 måneder efter de stopper deres løbetid. Det er er på dette tidspunkt, de skulle have født, hvis de var blevet gravide. De kan både sætte mælk og virker oppustede i deres patteværk. Det prægtige udseende gør, mange tager snuden til dyrlægen, fordi de er bange for, hunden er blevet parret mod deres vidende.

Jo tak for kaffe – godt med alle de nedsættende bemærkninger om damerne.

Sidder du som kvinde (det er ok at være mand i dametøj), så er det altid godt at fortælle folk, at en hund har en penisknogle. Der sidder simpelthen et ben i køllen.

Tager man et røntgenbillede af kalorius, kan man på billedet nok så fint se knoglen.

Det gør hele akten mere målrettet og præcis, ikke så meget fumleri.

Når hunde parrer sig, så kan de hænge sammen i op til en time efter festen. Det skyldes hundens penis har et særligt ”svulme-legeme”, der hindrer, han smutter efter aflevering. Det er ret smart, det sikrer nemlig sædcellerne kan svømme ægcellerne i møde, og desuden hindre andre hanhunde får adgang til herlighederne. Hvordan mon bordherrens svulmelegeme har det under en sådan samtale?

Hos katte er det mere brutalt – der er simpelthen spidse modhager på kalorius, så han smutter heller ikke asap.

Fænomenet kan også ses uden parring, hvis Snus har været i sving. Nogle hundeejere har måske set en hund stå med hovedet nede og kalorius ude i fuldt flot.

Det er ikke altid den lige selv går på plads, så skal man ejer have gang i et koldt viskestykke, der skal pålægges pivtøjet, hvis der da ikke er brug for decideret lotion, der skal hjælpe tingene til at glide lettere. Dyrlæger får ofte opringninger om, hvad de skal gøre i situationen.

Hvis du efter alle disse informationer til bordet mangler skyts. Så kan du altid tænke, når enden er god, er alting godt. ”Ved i hvorfor hunde snuser hinanden i rumpen”. Jo, det er fordi, de er udstyret med 2 små kirtler. Analkirtlerne. Forestil dig rumpen som en urskive. De sidder kl. 16 og klokken 20 lige ved indgangen. De udskiller et duftstof, som dyr snuser til. Har du engang duftet til parfumen, er du aldrig i tvivl en anden gang. Bliver en hund eller kat nervøse, kan de spontant udtømme kirtlerne, og så er gode råd dyre…

Man kan også springe alt det her over og lige lave en hurtig markedsundersøgelse af bordet. Er din borddame eller herre  dyreejer? Så er det med straks at lave snigeren og finde et andet bord.

Er vedkommende dyrlæge? Så flygt med det samme.

Vent ikke. De er bindegale..

 

Screen Shot 2016-05-03 at 16.08.21