I dag var igen en fantastisk dag på Artemis. Vi har gennem den sidste uge haft travlt udover det sædvanlige, da mediernes dækning af parvovirus udbrud på Fyn har gjort, rigtig mange gerne vil have deres hund vaccineret. Uagtet beskyttelsen ikke indtræder med det samme, så har vi gjort alt, hvad vi kan for at give tiderne hurtigst muligt.

Ofte siger folk: ”I har altid så travlt”. I det store hele vi meget at se til, men dagene er aldrig ens. Nogle dage er der længere perioder uden patienter, andre dage er der rigtig mange på kortere tid.

Man kan sjovt nok ikke planlægge, de akutte ting. Det skal aldrig blive sådan, vi ikke har tid til de rigtig syge dyr – så hellere fremrykke en ”standard” vaccination. Heldigvis har vi verdens bedste klienter, og folk er almindeligvis bare så søde, hvis vi ringer og siger, programmet er væltet på grund af akut syge dyr. Tak for det 🙂

I dag var der mange vaccinationer. Indimellem kom der også nogle rigtig syge dyr, hvor blodprøver, røntgenbilleder med videre var nødvendigt.

Det er store følelser, det er jo levende væsener.

Jeg tænker ofte på – med tanke på hvor meget jeg selv kan føle for dyrene –  så må det være ganske forfærdeligt at være ejeren.

Men dagen gik jo, på godt og ondt. Indimellem forlader man stedet med en underlig følelse, der kan være svær at parkere.

Selvfølgelig skal alt arbejde ikke tages  med hjem. Men dag hvor man slet ikke sig påvirke af de mange skæbner og følelser, man møder? Skulle det ske for, stopper jeg med at praktisere.

For nu stopper skriveriet, da jeg om mindre end 9 timer er retur på Artemis.

Hvordan andre mennesker i andre brancher håndterer dagen, ved jeg ikke..

 

skaermbillede-2016-12-06-kl-20-33-38