Kom med og få ny inspiration til en fornuftig hverdag med hunden i familien.

Onsdag d. 31. oktober kl. 18.30-20.30

Snudekompagniet og Dyreklinikken Artemis inviterer til en spændende aften!  Vi skal hele livet tilpasse hverdagen hundens behov, der ændrer sig.

Hanne Truelsen fra Snudekompagniet giver ny inspiration til hverdagen med den voksne hund. Kan du egentlig læse din hund og forstår at tolke dens signaler?

Vi kommer ind på klassiske problemstillinger:

Mødet med andre hunde: mange mennesker fortæller deres hund har svært ved andre hunde. Hvordan forholder du dig bedst til denne problemstilling, og hvordan lærer vi at omgås hinanden med respekt for både hunde og mennesker.

Stress i hverdagen: kan optræde i mange forklædninger: Alene hjemme problemer og uhensigtsmæssig gøen er nogle af de ting, hundeejer fortæller giver udfordringer. Hvordan hjælper du din hund til en hverdag med mindre stress? Mental stimulering og en mere harmonisk hverdag kan være redskaber til hjælp. En hund skal ikke bare køres fysisk træt.

Slip kontrollen:  samarbejd med din hund.

Aftenen kommer omkring flere forskellige emner alt sammen grundet i en forståelse af hundens eget sprog.

Aftenen er inspireret af de mange problemstillinger Hanne konfronteres med gennem sit arbejde med dyr og adfærd.

Tilmelding sker ved indbetaling af 150 kr til mobilepay 22779 per person. Der er begrænsede pladser efter ”først til mølle”princippet. Der serveres kaffe og te.