Haqihana

HIGH QUALITY ACCESSORIES MADE IN ITALY

 

 

SELER

STØRRELSE M, L, XL DKK 395,00
STØRRELSE S DKK 380,00
STØRRELSE XS, XXS DKK 365,00

LINER

LÆNGDE 3M BREDDE 20 MM DKK 230,00
LÆNGDE 3M BREDDE 15 MM DKK 215,00
LÆNGDE 5M BREDDE 15 MM DKK 250,00

Liner på 8 meter kan bestilles

 

 

Dyreklinikken Artemis er forhandler af Haqihana seler og liner. Produkterne er håndfremstillet i Europa. Materialet er fremstillet i slidstærk nylon, der er blødt og behageligt for hunden. Sikkerhed og komfort er i højsædet, så selerne ikke generer eller irriterer hundens hud og pels.

VajaselePlastik komponenterne er fremstillet af acetal, hvilket udgør en høj stødsikkerhed og høj mekanisk kvalitet. Metalkomponenterne er fremstillet af rustfrit stål, hvilket ikke afgiver nikkel eller fremprovokerer em allergisk reaktion, fremstillet efter europæisk regulativ som er gældende for mennesker.

Selen er justerbar på alle tænkelige måder, så den kan tilpasses den enkelte hund. Selen er speciel ved, bryststykket kan justeres, så selen ikke generer hunden bag forbenene, når hunden bevæger sig.

Vajasele_02

Ved normalt brug er der 5 års garanti på selen.

Haqihana selerne er anbefalet af Turid Rugaas.

 

 

Birgit Bang, Border Collier ejer: 

”Så syntes jeg tiden er kommet til at jeg bliver nødt til at inddrage jer i min meget positive oplevelse, jeg har haft efter, jeg har købt 2 Haqihana seler af Hanne Truelsen, der importerer selerne.

Jeg har to Border Collier, som ikke er født til at gå i snor, eller også har de ikke lært det, da de altid bliver luftet i hundeskov. Min ældste Border på 4 år blev skadet i april og måtte kun blive luftet i snor i en længere periode.

Jeg møder så Hanne kort efter, hvor hun viser selerne frem til nogle andre og jeg går over og kigger med. Jeg har tidligere forsøgt mig med et par andre typer seler, men det har ikke ændret trækkeriet på nogen måde, så jeg var lidt usikker på om disse seler kunne afhjælpe mine hundes trækkeri. Tro mig, jeg fik en stor oplevelse: Smilla har ikke lagt sig i selen og trukket mig af sted en eneste gang, hun bliver ikke trykket af selen, den lægger helt klart trykket et sted, så den ikke indbyder til at hundene trækker. Jeg havde samme oplevelse med min unge Border, som jeg endte med også at købe en sele til og selv nu efter 2 måneder, har den stadig samme positive effekt på begge hunde.

Der er flere af mine venner, som efter jeg så varmt har anbefalet selerne også har købt selerne, der har haft den samme positive oplevelse ved brug af selerne.

Jeg kan efter min oplevelse kun VARMT ANBEFALE disse seler!”