Artemis er en klinik for mindre husdyr, dvs. alt fra hunde, katte, kaniner, marsvin og fugle m.m.

Vi er fuldt udstyret med det allernyeste udstyr, hvilket betyder vi har digital røntgen og et laboratorium, der samme dag kan give svar på om dit dyr fejler noget alvorligt. Både hunde og katte får ofte dårlige tænder. Vi har derfor desuden dental digital røntgen(ligesom almindelige tandlæger), så vi kan få et overblik over dyrenes tandrødder. Vi  er endvidere meget opmærksomme på den nye vaccinationsprocedure, der er kommet indenfor de sidste par år, således at kæledyret altid vil få den bedste og mest sunde vaccinationsplanlægning.

Vi er meget interesserede i, at familiens nye kæledyr falder godt til, hvorfor vi gør meget ud af at orientere klienterne i, hvordan de bedst takler et evt. problem. Adfærdsrådgivning er derfor noget vi gør meget ud af hos den enkelte klient. For at få et godt liv er ernæringen en stor del. Derfor gør vi alt for at instruere den nye ejer af et kæledyr, hvilken fodring, der egner sig bedst til netop deres dyr.

I visse tilfælde er almindelig dyrlægebehandling ikke tilstrækkelig til at løse et problem. Fagdyrlæge Kristine Elbæk har taget certifikationer i både veterinær akupunktur og kinesisk medicin. Vi oplever mange gange at en kombination af den traditionelle medicin og den alternative medicin kan give et rigtig godt resultat. Mange hunde med allergi er blevet raske ved den behandling.

Klinikken udfører en lang række operationer lige fra kastration og sterilisation til mere komplicerede indgreb.

Ring gerne, hvis du ønsker oplysninger om, hvad vi kan tilbyde.